Kundeservice

Åbningstider for kundeservice

Mandag - fredag

08:00-20:00

Lørdag og søndag

09:00-17:00

Telefon: 70 10 10 51

Yderligere information

Historien om Høyer Autodele

1993
I Høyer-familien har biler altid været den store interesse. I 1993 besluttede familien at gøre hobbyen til levebrød. Det hele startede med en mindre reservedelsbutik i Odense.
1994
Konceptet var præcis det samme, som det er i dag: Vi sælger nye reservedele til alle - til samme lave pris. En idé, som der glædeligvis var stor tilslutning til fra rigtig mange bilejere. Tilmed var vores kunder så venlige at anbefale os til deres familie, venner og kollegaer. Derfor voksede forretningen hurtigt, og i september 1994 flyttede virksomheden til nye lokaler, der blev rammen om forretningen i Odense. 1997
Indtil sommeren 1997 betjente Odense forretningen alle kunder i Danmark - enten via postordresalg eller når de besøgte forretningen. Fra september 1997 fik kunderne øst for Storebælt også mulighed for at handle hos den nye forretning i Taastrup.
1998
Ved oprettelsen af forretningen i Århus fra starten af 1998 blev det nemmere for den vestlige del af Danmark at besøge Høyer Autodele.

1999
Fra maj 1999 kunne vi byde vore mange kunder på Vest- og Sydsjælland velkommen hos Høyer Autodele i Næstved på Merkurvej lige ved Næstved Stor-Center og Næstved Mega-Center.
I oktober måned kom Aalborg med på kortet over Høyer Autodele forretninger i Danmark. Denne forretning er beliggende i Nørresundby på Forbindelsesvejen 148 mellem OK og McDonald's. Høyer Autodele har mange postordrekunder i hele det nordjyske område, så ved at åbne denne afdeling, kom vi vores kunder "nordpå" i møde.
2000
Ved indgangen til det nye årtusinde - nærmere præciseret onsdag den 15. marts åbnede Høyer Autodele sin 6. forretning - denne gang i Esbjerg på adressen Hjertingvej 74.
Høyer Autodele har også i det vestjyske mange postordrekunder som, hvis ikke de fortsat ønsker varerne tilsendt, nu kan handle i Esbjerg og få reservedelene med hjem samme dag.
Tirsdag den 27. juni blev forretningen på Amager åbnet. 2002
Høyer Autodele i Hjørring åbnede den torsdag den 10. januar.

Login-kunde

Hvad er login-kunde?
At være login-kunde hos Høyer Autodele er en GRATIS ekstra service, som betyder, at du får en lang række fordele, når du besøger vores netbutik. Du får dit eget password, som giver adgang til en række ekstra funktioner. Bl.a. skal du kun oplyse dit navn, adresse, tlf.nr. osv. en gang. De efterfølgende gange du besøger netbutikken, vil disse oplysninger allerede være klar på f.eks. bestillingssedlen, når du logger ind.

BEMÆRK: Du behøver IKKE at være login-kunde for at handle i vores netbutik.

Som login kunde kan du:

Se ordrestatus
Her kan du følge pakkens forløb, fra bestillingen til den er fremme hos dig. Du kan se når ordren er registreret, fremfundet, kontrolleret, pakket og sendt fra vores lager. Derefter følger du pakken videre gennem behandlingen hos Post Danmark til du modtager den.

Ordrehistorik
Som login-kunde får du også adgang til at se dine tidligere ordrer. Ud fra disse kan du f.eks. genbestille, se bestillingsdato og se, hvad du gennem tiden har købt hos os.

Ordrekladde/r
Her kan du oprette, hente, overføre, og rette ordrekladder. Ordrerkladder bruges især af dem, der ofte bestiller varer - f.eks. firmaer. Ordrekladden kan du oprette i flere eksemplarer, så du hurtigt og nemt kan bestille.

Brugeroplysninger
Er du flyttet, har fået nyt telefonnummer eller ny e-mailadresse kan du rette dine brugerdata. Det sikrer, at du fortsat vil modtage tilbud og information om nyheder på f.eks din e-mail.

Sikkerhed
Hos Høyer Autodele videregiver eller sælger vi IKKE dine personlige oplysninger til 3. mand (f.eks. et direct marketing firma). Du risikerer altså ikke, at oplysninger om dit navn, adresse eller andet bliver videregivet til andre. De indtastede oplysninger bliver kun brugt af Høyer Autodele til at servicere dig bedst muligt, når du handler hos os. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvor længe?
Af hensyn til kravene i Årsregnskabsloven vil de indtastede oplysninger blive gemt i mindst 5 år.

Prismatch

Vi giver prismatch på alle varer

Vi har en målsætning om markedets laveste priser. Vi indkøber til konkurrencedygtige priser. Vi opdaterer vores priser løbende og holder samtidig et vågent øje med vores konkurrenters priser.

Prismatch er en 14 dages prismatch, som betyder, at hvis du finder en identisk vare til en lavere pris ved en national konkurrent inden for en radius af 50 km. fra vores butik, refunderer vi prisforskellen. Det forudsættes dog, at varen kan leveres andetsteds her og nu. Medbring dokumentation i form af annonce, katalog eller faktura. Husk også vores faktura, hvor den aktuelle del står på.

Prismatch sikrer dig, at du altid køber dine varer til markedets bedste pris - SÅDAN!

Prismatch gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset kø- og åbningstilbud, omfang og tid, skaffevarer, samt internetbaserede forretninger uden fysiske butikker.

Storkundeaftale

Vi giver alle vores kunder Danmarks billigste pris på autoreservedele - med garanti.

Men du kan opnå endnu bedre priser, hvis du køber mange autoreservedele. Spørg i en af vores butikker eller ring til os på 70 500 600 og få mere information om STORKUNDE-AFTALEN.