Dæk og fælge til din bil hos Danmarks største dækcenter

Vælg sæson og dækstørrelse

Bredde

Profil

Tommer

Søg

Skal du have nye dæk og fælge? Vi har altid et stort udvalg af billige sommerdæk, vinterdæk og alufælge til din bil

Hos Høyer Autodele finder du et kæmpe udvalg og de skarpeste priser på både sommerdæk, vinterdæk og alufælge. I vores Dækguide og Wheelguide find du de dæk og fælge, der passer til lige nøjagtig din bil ved at indtaste nummerpladen eller vælge bilmærke, model og årgang.

Sommerdæk, vinterdæk, trailer- og campingvognsdæk – du finder alle typer af dæk hos hoyer-autodele.dk

Vi sørger altid for at have et bredt udvalg, så vi kan matche alle kunders forventninger og krav til både pris og kvalitet. Kort fortalt har vi fokus på trafiksikre dæk til enhver bil og enhvert budget.

Har du brug for mere viden om, hvornår man skal skifte mellem sommerdæk og vinterdæk, hvornår dine dæk er slidt og mange andre nyttige informationer om dæk, så læs mere i vores guide her.

Solide stålfælge eller lækre alufælge?
Hos hoyer-autodele har vi absolut konkurrencedygtige priser på dæk, fælge og komplette hjul.
Gå på opdagelse i et stort udvalg af lækre alufælge i stilrent design. Hvis du søger med din nummerplade i vores Wheelguide kan du se alle vores fælge på din bil inden du køber. Tilmed tilbyder vi 100% pasningsgaranti, så du er sikker på, at fælgene passer perfekt til din bil. 

Vi har også en lang række alufælge godkendt til kørsel om vinteren, så du slipper for at skifte til en lidt mere kedelig stålfælg, når sne og sjap rammer landet.

Har du brug for hjælp?
Vi står klar til at vejlede og rådgive dig om køb af dæk og fælge – både i butik og online
Hvad enten du køber online eller i en af vores butikker får du altid den bedste service og rådgivning. Har du brug for råd og vejledning til køb af dæk eller fælge, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Når du handler online har vi et stort hold af eksperter i dæk og fælge siddende klar ved både telefon og e-mail.

Ring til vores dæk- og fælgeksperter på 70 10 10 51

Hvis du foretrækker at besøge en af vores butikker, så find den nærmeste butik her.

Sammenlign