Autoreservedele

 

Hos Høyer Autodele finder du et kæmpe udvalg af autoreservedele til de helt rigtige priser.

Vores nummerpladesystem sikrer, at du får de reservedele, der passer til netop din bil.  

Vores indkøbere er konstant på jagt efter bedste reservedel til prisen – derfor tilbyder Høyer Autodele prismatch* på autoreservedele. 

Prismatch sikrer dig, at du altid køber dine reservedele til markedets bedste pris. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke reservedele, du skal bruge, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Vores kundeservice består af fagligt kvalificerede medarbejdere, som kan guide dig igennem valg af bilbatterier, elektriske dele, autopærer, motorolie, bremsedele og meget mere.

 

Få hjælp i vores Tips og Tricks - Gør Det Selv Guides

hoyer-autodele.dk sælger ikke bare reservedele og værktøj til at montere med. Når du skal skifte dele på din bil eller reparere skader, har vi også masser af erfaring, som vi gerne vil dele med dig. Så vi har samlet en en lang række trin-for-trin vejledninger og video guides i vores sektion om tips og tricks til montering. Klik her og få monteringstips. Mangler der alligevel noget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

Har du brug for gode råd før køber reservedele til din bil?

Vi vil gerne hjælpe dig og rådgive om køb af reservedele – uanset om du sidder med din computer, tablet, mobil eller om du går i en af vores butikker. I butikken har personale tjek udvalg og hjælper dig med at finde det du mangler. Hvis du vil handle online har vi et hold af eksperter i reservedele siddende klar ved både telefon og e-mail.

Ring til kundeservice på 70 10 10 51

Du kan også tage i en af vores butikker - find nærmeste butik på butikskortet her.