Historie
1993
I Høyer-familien har biler altid været den store interesse. I 1993 besluttede familien at gøre hobbyen til levebrød. Det hele startede med en mindre reservedelsbutik i Odense.

1994
Konceptet var præcis det samme, som det er i dag: Vi sælger nye reservedele til alle - til samme lave pris. En idé, som der glædeligvis var stor tilslutning til fra rigtig mange bilejere. Tilmed var vores kunder så venlige at anbefale os til deres familie, venner og kollegaer. Derfor voksede forretningen hurtigt, og i september 1994 flyttede virksomheden til nye lokaler, der blev rammen om forretningen i Odense.

1997
Indtil sommeren 1997 betjente Odense forretningen alle kunder i Danmark - enten via postordresalg eller når de besøgte forretningen. Fra september 1997 fik kunderne øst for Storebælt også mulighed for at handle hos den nye forretning i Taastrup.

1998
Ved oprettelsen af forretningen i Århus fra starten af 1998 blev det nemmere for den vestlige del af Danmark at besøge Høyer Autodele.

1999
Fra maj 1999 kunne vi byde vore mange kunder på Vest- og Sydsjælland velkommen hos Høyer Autodele i Næstved på Merkurvej lige ved Næstved Stor-Center og Næstved Mega-Center.

I oktober måned kom Aalborg med på kortet over Høyer Autodele forretninger i Danmark. Denne forretning er beliggende i Nørresundby på Forbindelsesvejen 148 mellem OK og McDonald's. Høyer Autodele har mange postordrekunder i hele det nordjyske område, så ved at åbne denne afdeling, kom vi vores kunder "nordpå" i møde.

2000
Ved indgangen til det nye årtusinde - nærmere præciseret onsdag den 15. marts åbnede Høyer Autodele sin 6. forretning - denne gang i Esbjerg på adressen Hjertingvej 74.

Høyer Autodele har også i det vestjyske mange postordrekunder som, hvis ikke de fortsat ønsker varerne tilsendt, nu kan handle i Esbjerg og få reservedelene med hjem samme dag.

Tirsdag den 27. juni blev forretningen på Amager åbnet.

2002
Høyer Autodele i Hjørring åbnede den torsdag den 10. januar.