Vinterdæk til bil hos Danmarks største dækcenter

find vinterdæk hos thansen.dk

Søg vinterdæk til netop din bil

Vælg sæson og dækstørrelse

Bredde

Profil

Tommer

Søg

Vinterdæk kontra sommerdæk
Ca. 40% kortere bremselængde på is Ved 50 km/t bliver bremselængden typisk 40 meter kortere. Ca. 25% kortere bremselængde på sne Ved 50 km/t bliver bremselængden 8-15 meter kortere. Vinterdæk har væsentlige fordele på sne og isglatte veje men husk også at sætte hastigheden lidt ned på tør og våd vej!

Se efter de rigtige mærker
Kig godt efter dette mærke på de forskellige vinterdæk. Mærket, som viser et bjerg med et snefnug, skal sikre forbrugeren at det nu også er et dæk med egenskaber til vinterkørsel. Alle ovenstående dækmærker er mærket med det nye symbol. Symbolet viser, at dækket er udviklet til vinterkørsel, og at dækket har bevist sine egenskaber i en vintertest - for din sikkerhed! Tidligere kiggede man efter mærkerne M+S som står for mudder og sne. En del fabrikanter har dog mærket dæk uden vinteregenskaber med M+S, hvilket har udvandet mærkningen.
OBS: Mønsteret på vinterdæk skal i Danmark være min. 3 mm og i Tyskland 4 mm.

Hastigheds- symboler
Q = 160 km/t
R = 170 km/t
S = 180 km/t
T = 190 km/t
U = 200 km/t
H = 210 km/t
V = 240 km/t

Hvilken hastighedskode skal jeg vælge?
I Danmark må en personbil køre på dæk, der minimum er Q-mærkede (160 km/t), også selvom din bil er godkendt til højere tophastighed (f.eks. 210 km/t). Dog skal du være opmærksom på at reglerne i Tyskland kræver, at der i førerens synsfelt er en mærkat, som viser, hvilken hastighed de monterede dæk er godkendt til. Spørg efter mærkaten i vores butikker.
Continental laver nogle af verdens bedste dæk. Conti har investeret mange penge for at være førende, når det kommer til personvogns dæk. Har du et kørselsbehov over 20.000 km om året, og vil du køre på det bedste af det bedste, så skal du vælge Continental. Michelin Alpin serien er kendt for at være et af Europas absolut bedste vinterdæk. Her får du et dæk, som ikke giver op selv om vejen er kold og våd, hvad det danske klima netop er. Alpin serien er også berømt for ekstremt lavt støjniveau i sammenligning med mange andre vinterdæk. Vi har et stort udvalg af Michelin Alpin A3 vinterdæk til de helt rigtige priser.
Det er med glæde at vi kan præsentere fuld modelserie af NOKIAN vinterdæk. NOKIAN fra Finland er Europas eneste producent med egen testbane nord for Polarcirklen. Så om nogen ved NOKIAN, hvordan man fremstiller dæk til brug i vinterligt vejrlig!!! NOKIAN er det meste solgte vinterdæk i Norge, Sverige og Finland. "Et godt dæk til prisen" - Rockstone har labeller fra skulder til skulder som sikrer et godt vejgrab på alle underlag. Et godt valg til bilen som ikke kører mere end 10-15.000 km om året. Rockstone er det dæk som erstatter det velkendte Sunny dæk.

Vælg de rigtige dæk
Dækvalget er afgørende for sikkerheden. Kører du på sommerdæk skal du skifte, når det bliver koldt.
» Få hjælp til at vælge de rigtige dæk

Vinterdæk
 
Find de vinterdæk der passer til netop din bil hos thansen.dk
Hos Danmarks største dækcenter finder du vinterdæk i alle prisklasser.
Vi fører de kendte mærker og ofte årets testvindere indenfor vinterdæk. Test af vinterdæk er udført af anerkendte institutter og testcentre.
 
Det kan virke svært at vælge de rette vinterdæk til netop din bil. Derfor har vi gjort det nemt for dig.
Du skal blot bruge bredde / profil – tommer.
Det hele står på dine gamle vinterdæk.
Hvis du er på udkig efter nye fælge og vinterdæk, er vi naturligvis også leveringsdygtige i flotte fælge.
Vi kan stå for monteringen af dine nye dæk på nye eller gamle fælge. Monteringen er naturligvis inkl. afbalancering.
 
Hvis du er i tvivl om, hvilke vinterdæk du skal vælge, kan du blot kontakte vores kundeservice som står parat med råd og vejledning omkring, hvilket vinterdæk der passer til dine behov. 
 
Se vinterdæk
VINTERDÆK
Se mere
VÆRD AT VIDE
Download guide
MONTERINGSGUIDE

Sammenlign